Ontwikkel je verder in webdevelopment

Onze ambitie is om jou vooruit te helpen met een persoonlijk op maat gesneden opleidingsprogramma gecombineerd met mooie opdrachten

 

Ons opleidingsprogramma

  


Arverio is eind 2016 gestart en een opleidings- en detacheringsbedrijf dat zich richt op het trainen en omscholen van (web)developers richting technologie die aan een opmars bezig is en waar wij toekomstperspectief in zien.

Wij richten ons op mensen die aan het begin van hun carrière staan of mensen die een carriere-switch willen maken. We leiden je op tot een specialist in het ontwikkelen van websites, intranetten en portalen. Ook ervaren software ontwikkelaars die hun kennis willen verbeteren en/of verrijken met kennis van nieuwe oplossingen rekenen wij tot onze doelgroep.

Je wordt opgeleid in het gebruik van het Content Management Systeem (CMS) Kentico en wordt aan het einde van de opleiding gecertificeerd en daarmee "Kentico Certified Developer". Mensen die de opleiding goed doorlopen en die passen binnen ons bedrijf, bieden we ook meteen een baan aan. Kentico CMS is aan een opmars bezig en maakt de laatste jaren een snelle groei door.

Het opleidingsprogramma doorloop je in een periode van enkele maanden. Het betreft een combinatie van klassikale ondersteuning (4 zaterdagen bij ons op kantoor in Amsterdam) en een E-Learning programma dat je on-line vanaf iedere gewenste locatie kunt volgen. Tijdens het opleidingsprogramma leveren wij ook telefonische ondersteuning om je te helpen mocht je op enig moment vastlopen.

Mocht je geinteresseerd zijn in ons opleidingsprogramma vul dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Opleiding:

 

Adres en contact

Werken bij Arverio

Wil jij ook werken bij een jonge dynamische organisatie
waar je meewerkt aan afwisselende opdrachten?
Bekijk dan onze vacatures

Volg Arverio