Kentico challenger in the Gartner Magic Quadrant for CMS


 

Kentico CMS

  

Bronze Partner

Kentico CMS heeft de laatste jaren een ongekende opmars doorgemaakt. In Nederland maar ook in het buitenland zijn er steeds met organisaties die kiezen voor dit CMS dat betaalbaar is en veel out-of-the-box functionaliteit levert.

Onlangs heeft Kentico een nieuwe stap gezet in de wereld van Content Management en Online Marketing. Het bedrijf is gepositioneerd door Gartner, Inc., wereldwijd toonaangevend informatie technologie onderzoeks- en adviesbureau, in het Challengers Quadrant van zijn Magic Quadrant voor Web Content Management (WCM).

Kentico is een geïntegreerde marketing oplossing met een tweetal hoofdonderdelen: CMS en EMS en wordt momenteel gebruikt voor zo'n 25.000 websites in 100 landen. Kentico CMS is een web content management systeem (WCMS) voor het bouwen van websites, online winkels, intranetten en sociale netwerken. Kentico EMS is het onderdeel voor online marketing inclusief marketing automation, lead scoring en e-mail marketing.

Het product maakt gebruik van de kracht van ASP.NET en Microsoft SQL Server. Kentico ondersteunt ontwikkeling via de 'portal engine' en Visual Studio en is ook geschikt voor het Microsoft Windows Azure Platform.

Kentico is klaar voor de snel veranderende behoeftes in de markt. De goede prijs-kwaliteit verhouding en het hoogwaardige product is Kentico zeer geschikt voor alle bedrijven, van klein tot groot.
Door het juiste gebruik van webparts en widgets kan er snel en flexibel worden geïmplementeerd. Hierdoor ontstaat tevens een solide basis voor toekomstige uitbreidingen.

Met Kentico kan eenvoudig worden gestart met een basis licentie, waarna in de loop van de tijd kan worden uitgebreid naar een licentie met alle mogelijkheden op het gebied van online marketing. Doordat bij de installatie het gehele product reeds wordt neergezet, is het niet noodzakelijk om aanvullende installaties te doen. Alleen de aanschaf van een uitgebreidere licentie is voldoende.

Het van oorsprong Tsjechische en vriendelijk geprijsde Kentico heeft een vrij uitgebreid palet aan functionaliteiten, zoals een webshop en een online communitymodule. In de laatste versie is er zelfs een module voor online marketing.

Kentico biedt een behoorlijk gebruiksvriendelijk en goed gedocumenteerd CMS dat vriend en vijand verrast met een combinatie van professionaliteit en kleinschaligheid. Dit CMS is prima geschikt voor websites, webomgevingen met een webshop en (intranet)omgevingen met een online community.

 

Adres en contact

Werken bij Arverio

Wil jij ook werken bij een jonge dynamische organisatie
waar je meewerkt aan afwisselende opdrachten?
Bekijk dan onze vacatures

Volg Arverio