Enabling a Continuous Digital Experience for your Customers


 

SDL - Tridion

  De contentmanagmentoplossing  SDL Tridion Sites combineert klantinformatie om een persoonlijke ervaring te bieden, voert centraal merkbeheer uit om uw merkwaarde te versterken en realiseert flexibiliteit in de lokale markt zodat uw boodschap altijd relevant is, vandaag en in de toekomst.
Het online kanaal optimaal benutten wordt eenvoudiger gemaakt met behulp van het SDL Tridion Web Content Management systeem. Mede doordat communicatie en aankopen steeds vaker online plaatsvinden is de online omgeving van een organisatie één van de belangrijkste communicatiemiddelen die zij tot haar beschikking heeft.

SDL Tridion wordt gebruikt in diverse bedrijfstakken van financiële sector tot de modebranche. Met dit systeem wordt een integrale omgeving gecreëerd, voor het bedienen van diverse kanalen, zoals web, mobiel en e-mail. Dat alles binnen een omgeving waar verschillende merkbelevingen spelen. Dit is een van de sterkste kenmerken van SDL Tridion, waarmee je als organisatie het online kanaal optimaal kunt benutten.

 

Adres en contact

Werken bij Arverio

Wil jij ook werken bij een jonge dynamische organisatie
waar je meewerkt aan afwisselende opdrachten?
Bekijk dan onze vacatures

Volg Arverio